Zachęcamy do odwiedzenia zakładek Opis oraz Szczegóły produktu gdzie znajdą Państwo wyczerpujące informacje odnośnie naszego produktu.
Zobacz także
Każdy kto spędza w kuchni sporo czasu wie, że niezbędna jest tam mała patelnia tzw. podręczna. Zazwyczaj posiada średnicę 18 lub 20 cm i ścianki o wysokości ok. 5 cm.
Dzięki jej małym gabarytom zawsze jest pod ręką, gotowa by pomóc Ci w przygotowaniu nowego dania. Każdy przepis posiada przynajmniej małą część, którą możemy wykonać bez używania dużej patelni. Takimi elementami może być np. podsmażenie cebuli czy papryki. Taka patelnia także świetnie sprawdzi się do szybkiego przesmażenia grzybów czy czosnku z ziołami. To właśnie te małe składniki połączone w całość tworzą na końcu Twoje dzieło kulinarne !
Ten model patelni do smażenia także bez tłuszczu świetnie sprawdzi się do przyrządzenia małej ilości tradycyjnych potraw. Jeśli gotujesz dla siebie to ta patelnia jest w Twojej kuchni niezastąpiona. Jajecznica z trzech jajek, omlet z warzywami i kiełbasą czy mały naleśnik to żaden problem, kiedy w kuchni masz patelnię 20 cm.
Linia WOLL Saphire to przede wszystkim czterowarstwowa powłoka tytanowa. Jest nie tylko bardzo odporna na zarysowania, pełni funkcje nieprzywierającą, ale także umożliwia smażenia z mała ilością tłuszczu lub całkowicie bez niego. Stała rączka patelni WOLL Saphire jest wykonana ze specjalnego kompozytu, który jest odporny do temperatury 250 st. C. Ten model patelni zawiera w komplecie pokrywę wykonaną z hartowanego i żaroodpornego szkła. Uchwyt pokrywy WOLL posiada wbudowany specjalny tunel. Jest on odpowiedzialny za odprowadzanie nadmiaru pary z wnętrza naczynia.
Opis
check_circle