ENERGIA - gotuj zużywając mniej energii niż do tej pory.
Dzięki jednolitemu odlewowi naczynia WOLL nagrzewają się równomiernie i dłużej magazynują ciepło. Dlatego możesz gotować oszczędzając nawet 1/3 energii i czasu !
NAGRZRZEWANIE - odpowiednia temperatura smażenia to podstawa dobrego smaku.
Zastosowane materiały oraz technologie sprawiają, że naczynia WOLL nagrzewają się bardzo szybki i długo magazynują ciepło.
OLEJE I TŁUSZCZE - zawsze wybieraj odpowiednie, ponieważ nie każde lubią wysokie temperatury.
Przygotowując posiłek pamiętaj, aby wybrać odpowiedni rodzaj tłuszczu. Jest to ważne z punktu widzenia smaku potraw, ale także Twojego zdrowia. Poniżej znajdziesz temperatury palenia się poszczególnych tłuszczów:
POWŁOKA - nie musisz używać tylko i wyłącznie akcesoriów z drewna i silikonu.
Dzięki zastosowaniu kilku warstw powłoki możesz używać akcesoriów także metalowych. Drobne rysy, które mogą się pojawić po jakimś czasie nie będą miały wpływu na Twoje zdrowie oraz na samo użytkowanie naczyń WOLL. Używając kuchni gazowej pamiętaj, aby szczególnie dbać o powłokę zewnętrzną, która po jakimś czasie może zostać zabrudzona przez płomień gazu.
MYCIE - produkty WOLL są niezwykle łatwe w myciu !
NIE WAŻNE JAKĄ KUCHNIĘ MASZ - Diamond Lite, Saphire Lite oraz Just Cook ! to najnowsze linie naczyń firmy WOLL.
Oznacza to, że są one całkowicie uniwersalne jeśli chodzi o kuchnię do jakiej są przystosowane. Naczynia WOLL działają na:
BEZPIECZEŃSTWO - zawsze pamiętaj o:
check_circle