Darmowa dostawa
Wysyłka w 24h
30 dni na zwrot
Pokrywa w zestawie
Oficjalny dystrybutor
10 lat na rynku
Polecamy Patelnie tytanowe woll
Linia Diamond Lite
Powłoka tytanowo-diamentowa5-cio warstwowa powłoka8mm dnoJednolity odlewOdpinana rączkaNa kuchnię gazową, elektryczną oraz indukcjęSzybkie nagrzewanieŻaroodporne do 250 st. C25-letnia gwarancja na równość dnaPokrywa szklana w zestawieMade in GermanySprawdźLinia Diamond Lite PRO
Powłoka tytanowo-diamentowa5-cio warstwowa powłoka8mm dnoJednolity odlewStała rączka ze stali nierdzewnejNa kuchnię gazową, elektryczną oraz indukcjęSzybkie nagrzewanieŻaroodporne do 250 st. C25-letnia gwarancja na równość dnaPokrywa szklana w zestawieMade in GermanySprawdźLinia Saphire Lite
Powłoka tytanowo-szafirowa4-ro warstwowa powłoka8mm dnoJednolity odlewStała rączkaNa kuchnię gazową, elektryczną oraz indukcjęSzybkie nagrzewanieŻaroodporne do 250 st. C25-letnia gwarancja na równość dnaPokrywa szklana w zestawieMade in GermanySprawdźKuchnia to serce każdego domu, dlatego też specjalnie dla Ciebie nie ustajemy w poszukiwaniach i jesteśmy ciekawi wszystkiego, co nowe. Nie uznajemy kompromisów w temacie jakości. Sklep internetowy patelnie-tytanowe.pl został stworzony przez ludzi, którzy kochają zdrową kuchnię, nowości oferowane w tej dziedzinie oraz prowadzą aktywny tryb życia.
Znajdziesz u nas profesjonalne patelnie, garnki i akcesoria marki Woll, które posłużą Twojej kuchni przez wiele lat, zwiększając przyjemność płynącą z gotowania.
Ostatnio na blogu
Pokaż wszystkoJak ugotować idealne jajka? Podpowiadamy!
Jajka to produkty, które na stałe znalazły miejsce w naszych kuchniach. Są doceniane nie tylko za swoje właściwości zdrowotne, ale także za swoją uniwersalność. Możemy...
Czy na oliwie z oliwek można smażyć? Rozwiewamy...
Oliwa z oliwek to jeden z najsłynniejszych i najbardziej cenionych składników kuchni śródziemnomorskiej. Ze względu na swoje liczne właściwości prozdrowotne, stała się...
3 najlepsze przepisy na smażone maślaki
Czy mamy tutaj jakichś fanów grzybobrania? A może są tu miłośnicy jedzenia grzybów, którzy zamiast zbierania, wolą przyjść “na gotowe”? Niezależnie od tego, czy lubisz...
Jak poprawnie smażyć ryby? Najważniejsze...
Smażenie ryb, razem z pieczeniem w piekarniku, zdecydowanie jest najpopularniejszą formą ich przyrządzania. Święta zbliżają się wielkimi krokami, więc zapewne w swoich...
Jak zrobić placuszki dyniowe na patelni?
Nic tak nie sprawia przyjemności jesienią, jak dynia pod różnymi postaciami! Kultowe pumpkin spice latte, pyszny krem z dyni czy właśnie delikatne, dyniowe placuszki....
Przepis na boczniaki z patelni. Jak zrobić?
Sezon grzybowy trwa w pełni, więc nic dziwnego, że coraz więcej miłośników jesiennych smaków poszukuje przepisów, w których główną rolę odgrywają boczniaki. Te...
Najlepsze patelnie. Ranking patelni TOP10
W świecie kulinarnym, jak w każdej dziedzinie, odpowiedni sprzęt jest kluczowy dla osiągnięcia doskonałych rezultatów. To nie tylko umiejętności i doświadczenie...
Fit sałatka z makaronem razowym: przepis
Często zapominamy, że zdrowa i zbilansowana dieta polega na spożywaniu odpowiednio skomponowanych posiłków. Najważniejsze aby...
Przepis na racuchy z jabłkami. Tradycyjna...
Racuchy z jabłkami to deser, który większości z nas kojarzy się z dzieciństwem. Niezwykle aromatyczny, smaczny i sycący. Właśnie tak go pamiętamy, choć aby osiągnąć...
Jak ugotować bób? Sezonowe porady i ciekawe...
Lato to najbardziej obfity i bogaty czas jeśli chodzi o dostępne świeże warzywa i owoce! Letnie miesiące rozpieszczają nas sezonowymi pysznościami, jak truskawki,...
Przepis na szparagi zielone z patelni. 3 pomysły
Zbliża się czas na jedno z naszych ulubionych warzyw sezonowych - szparagi! Dla nas to synonim wiosennej kuchni, która jest nie tylko pyszna, ale i zdrowa. W Polsce...
Dania z woka: 4 proste przepisy
Co to jest wok?
Wok to patelnia, której kształt sprawia, że wszystkie składniki smażą się równomiernie....
Makaron z patelni - 3 przykłady na szybki obiad
Makaron z patelni - 3 przykłady na szybki obiad
Dzisiejszy artykuł powstaje ze szczególną dedykacją dla tych z was, którzy są fanami dań tzw. “jednogarnkowych”, lub...
Jak wybrać dobrą patelnię do smażenia?
W kuchni nie da się obejść bez “pomocników” w postaci garnków, patelni, mikserów czy jeszcze innych sprzętów, które umożliwiają nam przygotowanie różnych pyszności....
Patelnia beztłuszczowa — jaką wybrać?
Patelnia beztłuszczowa to niezwykle popularny i jakże praktyczny sprzęt kuchenny, który pozwala na przygotowywanie zdrowych i smacznych potraw (jak sama nazwa...
Herbata zimowa - jak zrobić? Przepis z garnka
Zima w pełni! Doczekaliśmy się dni, kiedy temperatura spada poniżej zera, a chodniki pokrywają się białym puchem. To piękny czas roku, który jednak potrafi dać nam w...
Jaki WOK wybrać? 3 najlepsze propozycje
Patelnia typu WOK, choć wynaleziona została w Chinach i tam na początku była wykorzystywana, obecnie jest ulubieńcem wielu kucharzy na całym świecie. Wraz z rozwojem...
Jak smażyć łososia na patelni?
Jak smażyć łososia? 5 porad o których warto pamiętać
Jak smażyć łososia to pytanie, które zadaje sobie wiele osób. Jest to stosunkowo droga...
Jaka patelnia do omletów?
Omlet, to najprościej – smażony placek z jajek. Jednak tak jak w przypadku wielu dań, również omlet nie jedno ma imię. Spróbujemy...
Dania jednogarnkowe - przepisy na 4 ciekawe...
Dania jednogarnkowe to niezwykle wygodny sposób na przygotowanie posiłku. To pożywne, treściwe danie z zasady przygotowywane...